Sesiunea fotografei de portret

business profesionale

Info & Costuri

Fac doar una sau două sesiuni foto pe zi. Unul din avantaje este că nu trec alți oameni prin spațiul nostru, fiind doar noi doi în studio.

Alt avantaj este că asta ineamnă că avem tot timpul necesar pentru sesiunea noastră. Nu fac sesiuni de 30 sau 60 de minute, cu număr fix de vestimentații. Tu dai ritmul, nu eu. Astfel te poți relaxa și nu suntem pe fugă. Nu o să te țin în studioul foto mai mult decât este necesar (știu că ești o persoană ocupată), dar de asemenea nici nu trebuie să ne grăbim pentru că altcineva a rezervat o sesiune foto imediat după tine. Pentru a obține fotografiile de portret business care să ți se potrivească, obții toată atenția de care ai nevoie. Oricât de importante sunt detaliile tehnice (lumină, unghiuri de fotografiere, fundal, compoziție), experiența mă ajută ca acestea să fie gata în câteva minute. Cea mai importantă parte a sesiunii foto este expresia feței și asta necesită timp. Este foarte important pentru mine să obținem fotografii de care să fiu mândru și care să aducă multă valoare pentru tine.

Calitate cantitate, calitate cantitate, calitate cantitate!

Ultimul lucru pe care îl vreau este să pleci de la studio fără fotografia de portret business perfectă pentru simplul motiv că mai aveam 3 minute din sesiunea foto. E nevoie de timp pentru a obține fotografia de portret business de care ai nevoie pentru că unii oameni se crispează puțin în fața camerei. Înțeleg asta, la fel m-am simțit și eu când am fost de partea cealaltă a aparatului foto. Expresia pe care ne-o dorim este combinația dintre încredere și abordabilitate. Unii oameni ajung repede acolo, ceea ce este extraodrindar, iar alții au nevoie de ceva mai mult timp, dar este foarte bine și așa, pentru că nu ne grăbește nimeni. Oricum ar fi, suntem acoperiți și avem suficient timp pentru a încerca mai multe garderobe și expresii. (nu există un numar limitat de schimburi vestimentare)

Singura ta grijă este să ajungi la studio

Te voi ghida pe toată durata sesiunii foto. Expresie, unghiuri, poziționarea corpului și a capului, păr, toate sunt în grija mea și nu trebuie să-ți bați capul cu ele. Scopul sesiunii foto este să obținem imagini fantastice. Iubesc să fac fotografii de portret business, deci nu am niciun motiv de grabă. În privința încrederii și abordabilității în fotografia ta de protret business e necesar să arăți relaxat, competent și în deplin control. Orice altceva poate face mai mult rău decât bine. Ce spune fotografia de portret bunsiness despre tine acum? Partea interesantă este că această combinație de încredere și abordabilitate se obține într-o atmosferă relaxată și distractivă.

Ne vom opri, o data sau de doua ori, pe parcusrul sesiunii pentru ne uita la câteva fotografii (toate imaginile se transferă în timp real pe calculator) și vom vedea exact ce tipuri de imagini avem. Astfel ești în control total și poți schimba direcția sesiunii foto pe loc.

La finalul sesiunii, ne vom aseza și vom trece prin toate fotografiile realizate. De aici, tu alegi fotografiile preferate care vor fi profesional editate, eu fiind prezent doar pentru a interveni atât cât o să-mi ceri. Câteodată este bine să ai și o a doua opinie. Vei primi fotografiile editate atât ca JPEG-uri la rezolutie mare (pentru print), cât și redimensionate pentru platformele sociale pentru a nu mai fi nevoit să-ți faci griji în privința redimensionării și a încadrării fotografiilor după ce le primești.

Costuri

 Costul pentru o sesiune foto în studio este de 480 lei +TVA și cuprinde:

  • Sesiunea Ta Foto Fără Limită De Timp. Tu Dai Ritmu, Nu Eu;
  • Schimburi Vestimentare Nelimitate;
  • Informații Despre Pregătirea Pentru Sesiunea Foto (incluzând video cu informații despre cum să obții încredere și abordabilitate, sugestii vestimentare, sugestii pentru coafură și machiaj etc.);
  • Stafuri Unu La Unu Pentru Alegerea Celor Mai Bune Fotografii;
  • Experiența Acumulată Cu Cele Peste 500 De Persoane Fotografiate Până În Prezent.

La finalul sesiunii foto ne vom așeza și vom trece prin toate imaginile tale. Fotografiile finale vor fi alese individual la finalul sesiunii. Asta îți dă controlul deplin legat de costul final, în funcție de câte imagini te decizi să păstrezi. (145 lei +TVA /fotografie, incluzând și editarea profesională)

Fiecare persoană are nevoi diferite și nu vreau să plătești mai mult decât dorești. Lipsa pachetelor cu fotografii incluse ne asigură că nu iei unul cu mai multe sau mai puține fotografii decât dorești. Pur și simplu vei decide în ziua fotografierii.

Nu cred că poți găsi un fotograf de portret business mai bun în piață. Sunt 100% lângă tine pentru a mă asigura că ai cele mai bune fotografii de protret business, care să te repezinte pe tine și business-ul tău, arătând fantastic în acelși timp. Cel mai bun marketing este recomandarea, scopul meu fiind să povestești tuturor despre noile tale fotografii de protret business și ce distractiv a fost.

Ai angaja un instalator slab să-ți repare țevile?  Sau un service slab la care să-ți duci mașina?
Nu, pentru că nu vrei servicii de proastă calitate în viața ta.
Atunci de ce ai alege un fotograf slab pentru fotografia ta de protret business?

RADU Gospodinov  |  Zigomatic Studio

Strada Ion Brezoianu nr. 23-25, Sector 2, București

Sună-l pe Radu 

Sau lasă-mi te rog un mesaj rapid pe WhatsApp.

Contact

7 + 11 =

Zigomatic Studio

Strada Ion Brezoianu nr. 23-25, Sector 2, București
Telefon: 0724.206.115